Kezdőlap Fórumok UAZ-469 Fűtés

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #454
  Sega
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Van valakinek jó tapasztalata a 469-es fűtésével kapcsolatban. Sajna mindenkitől azt hallom, hogy télen megfogok fagyni benne. Ez lesz az első telem a vassal és szeretnék felkészülni rá.

  #458
  ADAM
  Felhasználó

  Én a ponyva alá varrattam egy szigetelő réteget tulajdon képen egy másik ponyvát és arra húztam a rendeset.Úgy egész jó volt.De azért nem izzadtam le benne.A ponyvás autó ilyen.

  #467
  Sega
  Felhasználó

  Gondolom az az igazi gond, hogy az ajtók, tűzfal, taposólemez nincs szigetelve. Láttam a képeiden, hogy nagyon jó állapotú a ponyvád. Nekem az ajtók és a ponyva találkozásánál sajnos beázik. Szerinted ha az ajtónál kicserélem a gumikat, akkor megszűnik a beázás?

  #468
  Pannika
  Felhasználó

  Nekem is beázik az ajtók mellett + a nyitható légterelő alatt is csöpög be a víz.Ezért nem is merem szigetelni, mert elrohad alatta minden.

  #469
  ADAM
  Felhasználó

  Én kívülre szoktam húzni a ponyvát akkor nem megy be a víz.

  #474
  ADAM
  Felhasználó

  Már az ablakon kívülre.

  #475
  Sega
  Felhasználó

  Igen ezt én is csináltam, de a hátsó a ajtót így nem lehet nyitni, az elsőnél pedig így iy beszivárgott valahogy a víz.
  Arra gondoltam, hogy a fűtés hatékonyságának javítása érdekében leszigetelem az ajtókat és a tűzfalat. Felragasztok valami polifoam szerű anyagot a lemezre. Az UAZ előtt Samum volt, használtam ponyvával is télen, de nem volt hideg az autó. Talán azért mert volt ajtókárpit.

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.